top of page
Image by McKayla Crump
IMG_8327.heic

OM
IDA

Skjermbilde 2022-05-31 kl. 11.58.02.png
Schermafbeelding 2021-11-26 om 10.46.16.png

Profesjonell CV: 

  • Studerer d.d: Master Spesialpedagogikk, fordypning Psykososiale vansker 

  • Somatich Attachment Therapy Training (60Hours) 

  • Conscious Parenting Coaching Training ™️

  • Kundalini yogalærer-utdannelse (2 år) 

  • Bachelor Førskolelærer

  • 2 årsstudium Samfunnsvitenskap

Hvem er jeg?

Helt siden jeg var liten husker jeg at jeg følte en sterk intuisjon, følsomhet og dyp tilknytning til livet, levende vesener og naturen. Som så mange andre tok jeg en liten omvei, var opptatt med karriere jag og gjøre mitt beste for å gjøre det jeg trodde jeg burde gjøre. I 2011 fungerte det ikke lenger. Mens jeg gikk gjennom den absolutt mørkeste tiden i livet mitt begynte jeg å huske meg selv igjen. Og herfra endret alt seg.

I dag lever jeg et liv så mye mer tro mot hvem jeg er og hva jeg vil. Og det er dette jeg elsker å lære bort og støtte andre i å gjøre også.

De siste 10 årene har jeg vært på en dyp, transformativ reise. Det har handlet om å helbrede, utforske, lære, studere, vokse og jobbe. Jeg jobber ikke lenger for å overleve, men jobber med det som lyser meg opp. Jeg gjør det hjertet mitt kaller meg til. I dag er en av de største gledene i livet mitt å bruke alt det jeg har lært på min vei til å bistå andre i sin personlige vekst.

Min faglige bakgrunn og erfaring

Jeg er multi-lidenskapelig. Jeg har studert og også vært på mottakersiden av flere modaliteter og emner.

 

Mitt første hovedområde er barndom, familiedynamikk, mental og emosjonell helse. Jeg begynte å jobbe med barn som barnehagelærer i 2011, har en bachelorgrad på dette feltet, og gikk dypt inn i dette emnet ved å bli en sertifisert coach i modaliteten Conscious Parenting Coaching™ med Dr. Shefali Tsabary. Jeg har studert et år med spesialundervisning, med spesialisering i psykososial- og emosjonell helse. Dette inkluderte å bli sertifisert som rådgiver for barn, ungdom og foreldre og utøvere.

Mitt andre hovedområde er feltet empowerment, selvfølelse, bryte mønstre og endre trossystemer. Alt dette henger sammen med det førstnevnte området, barndommen og tidligere traumer. Min interesse og erfaring med empowerment inkluderer flere emner; som overflod, relasjoner og livsvalg generelt. Jeg har utforsket metafysikkens verden, inkludert en lærerutdanning i Kundalini yoga og meditasjon.

Jeg berører mange områder, men de kommer alle sammen med ett felles mål: å skape et liv med mer  GLEDE!

Jeg kombinerer mine unike ferdigheter, erfaringer og faglige bakgrunn, når jeg underviser, skriver og jobber med kunder. Verktøyene jeg bruker i mine økter avhenger av klientens behov, inkludert ulike coachingteknikker, indre barn-arbeid og skyggearbeid, delarbeid (også kjent som partswork) pust og meditasjon, og mer.

DROP ME A LINE

Based in Norway

Available all over the world

  • Facebook
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page