top of page
IMG_4565_websize_edited.jpg

JOBBE MED MEG?
 

1:1 skreddersydd coaching

Ta kontakt for å vite mer 

Image by Vincent Guth

PRAKTISK INFO

MITT LØFTE TIL DEG 

 

Jeg forplikter meg til å tilby deg et trygt, tillitsfullt sted hvor du fullt ut vil bli sett, hørt, forstått og akseptert. Konfidensialitet og profesjonalitet er grunnleggende i arbeidet mitt.

 

 

MINE METODER

 

Min tilnærming: 

- Inner child arbeid 

- Skygge arbeid & del arbeid

- Ulike coaching teknikker 

- Aktiv lytting og støtte

- Meditation og puste teknikk 

OM 1:1 SESSIONS

Denne session er designet for å tilby deg et trygt rom hvor du kan utforske blokkene og mønstrene som hindrer deg i å oppleve et liv i frihet og glede. Jeg bygger på metodene beskrevet ovenfor, for å gi deg støtte tilpasset ditt spesifikke behov. Målet er integrering, lindring, oppløsning og helbredelse.

 

OM CONSCIOUS PARENTING COACHING ™

Conscious Parenting Coaching er grunnlagt og læres bort av Dr. Shefali Tsabary. 

En Concious Parenting Coach er grundig opplært i barns utvikling, psykologi, mindfulness, mønsterarbeid og emosjonell intelligens. Coachen er her for å støtte den voksne i å våkne opp til hans eller hennes indre verden, for å forstå rollen som forelder eller omsorgsperson dypere. Dette åpner for en måte å forholde seg til barnet på hvor hvert individ blir sett på som et unikt vesen, og illusjonelle forventninger blir tatt bort. Dette skaper muligheter for dypere øyeblikk av tilknytning, med mindre kamp og konflikt.

I Conscious Parenting tar vi bort behovet for å se på barnet som kilden til problemer. I stedet lærer vi hvordan vi ser på barnet som vår lærer. Vi jobber med å se det sanne behovet bak enhver oppførsel til barnet, og øver på å møte dette behovet på en autentisk og fordelaktig måte. Vi utfordrer barndommens gamle paradigmer og kulturelle ideer.

Min tilnærming til Concious Parenting metoden kan være til hjelp for enhver person som ønsker å utforske seg selv og livet sitt dypere, enten de har barn eller ikke.

bottom of page